V-Ray Next برای راینو

ویژگی های جدید V-ray Next

موضوع جالبی که درV-Ray Next شاهدش خواهیم بود ، Sampling هوشمند به اکثر بخش های V-Ray نفوذ کرده و این بار شاهد استفاده آن در Dome Light هستیم که با نام Adaptive Dome Light به این پلاگین اضافه شده است.
Dome Light که عموما برای Image Based Lighting با استفاده از فایل های HDR استفاده میشود ، معمولا حجم زیادی از Sampling در محیط به وجود میاورد که این موضوع در رندر محیط های داخلی بسیار محسوس تره می باشد. چون مقدار کمی از نور Dome Light از طریق یک شکاف یا پنجره وارد محیط شده که برای حل این مشکل تعدادی Skylight Portal برای بخش های ورودی نور محیط داخلی به جهت هدایت Direct Light Samples به داخل ، در نظر گرفته میشد که این هم معمولا پروسه ای زمان بر بود.

 

Adaptive Dome Light

Adaptive Dome Light با استفاده از پروسه Light Cache ، بررسی می کند که چه بخش هایی از نورش بیشترین تاثیر را بر روی محیط داشته و بر همین اساس بخش هایی که نیاز به Sampling بیشتری دارند را به میزان مناسب Sampling اضافه میکند که این یک اتفاق فوق العاده ای است و شما از این پس نگرانی زیادی بابت محیط هایی از جمله محیط های داخلی که نیاز به استفاده از Dome Light و روشن شدن به این شیوه دارند و نتایج رندر دارای میزان زیادی از Noise بود را نخواهید داشت چون Sampling هوشمند V-Ray که به Dome Light هم اضافه شده به یاری شما میاد و تقریبا این دسته از مشکلات را برطرف میکند.

اما موضوع دیگه ای که میشه بهش اشاره کرد ، سرعت بیشتر رندر با Adaptive Dome Light هست که میتونه بسته به پیچیدگی محیط و نوع فایل HDR استفاده شده ، سرعت رندر رو بین ۱۰ تا ۷۰۰ درصد افزایش دهد.

این یکی از بهترین امکانات این ورژن برای رسیدن به رندر سریع تر بدون نیاز به تنظیمات طولانی پارامترهای مختلف هست. حتما متوجه شدین رندرهایی که تاریک هستند، نیاز به پست پروداکشن بیشتری دارند و زمانی که در مرحله پست پروداکشن، بخش های تاریک را خیلی روشن میکنید، نویز اون بخش را در گرفته و یا در موقعیت هایی که محیط شما بیش از حد روشن شده به دلیل استفاده از Sample زیاد در بخش های روشن تر، زمان رندر بیشتری رو شاهد هستید. همینطور در مورد بحث White Balance هم این موضوع صدق میکنه و گاهی رندرهایی که خیلی تن رنگی گرم یا سردی دارند، نمیتوانند در مرحله پست تغییر خیلی زیادی کنند و شما نیاز به رندر دوباره دارید که در موقعیت هایی که زمان کافی هم وجود ندارد، ست کردن اتوماتیک Exposure و White Balance کمک ویژه ای به شما خواهد کرد.

 

Vray RT

در V-Ray Next توجه زیادی هم به V-Ray RT شده و امکانات خوبی به این بخش اضافه گردیده که در ادامه اشاره ای به اونها خواهیم داشت. اولین نکته که چند خط بالاتر هم بهش اشاره کردیم ، امکان استفاده از Adaptive Dome Light در V-Ray RT هست که خبر خوبی برای یوزرهای این بخش از V-Ray محسوب میشه و میتونن از این پس کیفیت بالاتر و زمان رندر کمتری رو در محیط هایی که با استفاده از Dome Light نورپردازی شدن رو تجربه کنن.
دومین مورد مربوط به ساپورت Volumetric Rendering در V-Ray RT هست که افکت های Volumetric مثل Environment Fog میتوانند به راحتی در V-Ray RT استفاده شده و با سرعت بسیار بالایی رندر شوند.
و اما امکان سوم مربوط میشه اضافه شدن Nvidia’s Optix Denoiser که یک Denoiser توسعه یافته توسط کمپانی Nvidia هست و از هوش مصنوعی بهره میبره که میتواند سرعت بسیار بالایی رو در رندرهای با استفاده از GPU ارائه دهد . همچنین این نکته نیز قابل ذکر است که Optix Denosier میتواند در رندرهای با استفاده از CPU هم مورد استفاده قرار گیرد . Nvidia اینطور مطرح میکند که برای توسعه Optix Denosier با استفاده از هزار محیط سه بعدی و گرفتن ده ها هزار رندر از انها ، به این ابزار که دارای هوش مصنوعی فوق العاده ای هست ، توانسته شرایط و موقعیت های مختلفی رو بیازماید تا واکنش مناسبی در شرایط متفاوت ،  با استفاده از هوش مصنوعی خود داشته باشد . به نقل از Christopher Nichols ، یکی از افراد حاضر در کمپانی Chaos Group، این Denoiser با در نظر گرفتن سرعت بسیار بالایی که در رندرهای Real-Time دارد ابزار دینویزر خیلی دقیق نیست اما بهترین حدس را بر حسب شرایط زده و در رندرهای Real-Time میتواند بهترین Denoiser باشد. نکته مهم اینکه Optix Denoiser به عنوان یک Denoiser دوم و بیشتر برای استفاده در رندرهای Real-Time نقش خود را ایفا میکند و Vray Denoiser محبوب ، پابرجا و بر قوت خودش باقی هست.
مدت زمان رندر، بستگی بالایی به Sampling و Light Ray ها داشته و برای گرفتن رندرهای بهتر نیاز به مقادیر بالایی از این فاکتورها خواهیم داشت. Chaos Group در تمامی بخش های مرتبط با این فاکتورها در حال هوشمند سازی V-Ray هست تا با تشخصیص درست میزان مقادیر مختلف و آنالیز درست محیط، بیشترین میزان بهینه سازی در پارامترها را انجام دهد که ظاهرا این کمپانی به میزان بالایی از این هوشمندسازی در مورد یکی از پراستفاده ترین نورهای مورد استفاده در تولیدات CG رسیده است.
به عنوان نکته آخر در مورد Adaptive Dome Light این نکته قابل ذکر است که این نور، هم در رندرهای با استفاده از CPU و همچنین در رندرهایی که با استفاده از GPU در V-Ray RT گرفته شده و میتواند مورد استفاده قرار گرفته و تمامی قدرت خود را به نمایش گذارد.

فیلم ویژگی های V-Ray Next:

.

دانلود  موتو رندر V-Ray Next 4 برای راینو 6:  

[userpro_private restrict_to_user=Admin,subscriber,costumer]

دانلود V-Ray Next Build 4 برای Rhino 6

(به همراه کرک)(قابل نصب روی راینو ورژن 6.13 یا بالاتر)

دانلود  V-Ray 4.20.001 برای Rhino 6 و Rhino 7 WIP

(برای فعالسازی این نسخه، در کانال تلگرام سایت #vray را سرچ کنید و فایل مربوطه را دانلود کنید.)

رمز فایل: eprhino.com

[/userpro_private]

2 دیدگاه دربارهٔ «V-Ray Next برای راینو»

    1. سلام
      برای نصب این پلاگین باید راینو 6 ورژن 6.13 به بالا داشته باشین یا راینو 5 ورژن 5.14 به بالا
      هر کدوم که نصب کرده باشین خود به خود در حالت انتخاب قرار میگیره

دیدگاه‌ خود را بنویسید